Over ons 

"Trump" & Ard Karsten

Crew

meet the staff

We know the place Amsterdam by heart, but what we unfortunately don’t know by heart is what you would love to do in such a dynamic city! Please tell us your wishes and we will look for a completely personalized solution and offer you an exclusive tour. We will assist you anywhere we can!

Staying straight is not easy for me as I have a creative and outgoing personality. This means I love to be unique just as the tours and experiences we have to offer and I believe that keeping this track is the biggest challenge. love to get inspired by nature. This inspiration mostly leads to some creative and fun ideas as well as challenges and designing new experiences. And of course, the wishes and needs of the clients is my number one priority. It is up to me to meet these wishes and needs and to even surpass these! Make their trip to Amsterdam unforgettable. Only then I have succeeded my goal.

Let’s work this out together!

Ans Bakker

Dennis

Emanuel

Eduard

Pepper

Frank

Marcel

Over ons

Damtours biedt de beste uitjes in Amsterdam!

Een stad en een bedrijf om trots op te zijn.

Over ons
Damtours bestaat uit een toegewijd team van de beste organisatoren die jullie activiteiten regelen in Amsterdam, dit doen we graag tot in de puntjes perfect.
Al is het een proseccofiets of een bierbus met dames en heren erin die onderweg zijn of een van onze brewerytours. Wil je graag varen en eten neem je een als voorbeeld een BBQ boot of een pizzaboot, alles is mogelijk bij ons!
Alles wat wij regelen doen wij met passie voor ons vak en in goed overleg met jullie als gast. Ontzorgen en regelen zodat het een geweldige en onvergetelijke dag ervaring wordt voor jullie is ons grootste doel!

Ons werk
Ons team bestaat uit een (h)echt team van meerdere event managers die het echte Amsterdamse kennen, echte entertainers. Met 16 jaar ervaring maken wij er ook vandaag weer een feest van om de beste en leukste activiteiten samen te stellen voor jullie! Van bedrijfsuitje tot familie-uitje of vrijgezellenfeest, wij regelen dit tot in de puntjes. Opstap met je vrienden of collega’s in een bierboot, sushiboot of een hamburgerboot, het kan allemaal!
Vers en betaalbaar zijn zeer belangrijke ingrediënten voor onze BBQ’s op het water. Kwaliteit en een ongelooflijke ervaring, daar gaan wij voor!

Laagste prijs en aanbod
Ons team heeft de vele uitjes van Amsterdam samengevoegd tot onze activiteiten lijst, maar het zijn niet alleen de allerleukste uitjes, maar ook de goedkoopste!
Wij zorgen ervoor dat jullie de beste prijzen ontvangen voor een unieke beleving!
Mocht het aanbod er niet tussen staan, maar je zoekt wel een partij die de honneurs waarneemt, mail of bel ons en wij regelen het per omgaande!
Ergens anders goedkoper met dezelfde uitvoering en wij betalen wij het verschil terug als u reserveert bij ons!

Onze creaties
Het bedenken of het creëren van activiteiten is een mooi proces! Het is een netwerk van specialisten samen laten werken. Vertel het ons wat u zoekt en samen werken we aan een raamwerk van eisen en wensen voor een goede uitvoering en een uniek uitje!

ALTIJD DE BESTE DEAL

Boek online!
Beste tarieven gegarandeerd!

Contact us