all in cruise amsterdam

Amsterdam Bubbelboot

Borrelboot feest geest!

Pak je graag een terrasje met je vrienden of familie en wil je daar een verrassende draai aan geven? Stap dan met al je vrienden en familie aan boord op de DamTours borrelboot! Vaar door de gezellige grachten van Amsterdam terwijl onze ervaren gids er samen met jullie een feestje van maakt!
Rating: 4,5 stars

Vanaf 30,- euro p.p.

all in cruise amsterdam

Amsterdam hamburger cruise

Let’s get Burgered!

De leukste manier om de door de Amsterdamse grachten te varen is met een biertje en een burger in de hand. Daarom biedt DamTours beiden aan op de populaire Amsterdam Burger Cruise! Kom aan boord op onze feestelijke boot en laat je vermaken met de prachtige omgeving van de Amsterdamse grachten.
Rating: 4,5 stars

Vanaf 53,- euro p.p.

all in cruise amsterdam

Amsterdam grachten pub quiz

Word jij de Floating Quiz Hero?

Op zoek naar een interactief uitje dat zowel gezellig als competitief is? Met onze populaire pubquiz kan je de kennis en samenwerkingsvaardigheden van jouw vrienden, familie of collega’s testen! Stap aan boord op onze Amsterdamse grachtenboot en geniet van een unieke quiz op het water!
Rating: 4,5 stars

Vanaf 39,- euro p.p.

all in cruise amsterdam

Amsterdam gentleman’s boat

Een rondvaart om nooit te vergeten!

Wil jij Amsterdam echt ontdekken op een unieke manier? En houd je wel van een drankje en een sigaar op een gezellige boottocht met je vrienden? DamTours brengt dit voor jou naar een ander niveau! Tijdens een ritje op de Gentleman’s Boot vaar je door de grachten, terwijl je ultiem kunt relaxen onder het genot van whisky en sigaren. DamTours brengt het ouderwetse drinken terug tijdens deze vaarreis om niet te vergeten!
Rating: 4,5 stars

Vanaf 60,- euro p.p.

all in cruise amsterdam

Amsterdam Party Boat

Alleen in Holland!

Zin in een feestje op het water? Vaar dan 1,5 uur op Amsterdams mooiste wateren met de Partyboot van DamTours! Terwijl wij jullie van allerlei lekkere drankjes voorzien, kunnen jullie voluit genieten van de prachtige grachtengordel!
Rating: 4,5 stars

Vanaf 30,- euro p.p.

all in cruise amsterdam

Amsterdam Pizza Cruise

Ervaar de Italiaanse smaak!

Wie Amsterdam bezoekt, kan een boottocht langs de grachten haast niet overslaan. Wil je onze prachtige stad ook nog eens bewonderen onder het genot van een heerlijke pizza en een goed wijntje? Dan weet DamTours jou zeker de leukste ervaring te geven! Want wie wordt er nou niet al gelijk enthousiast bij een heerlijke pizza?
Rating: 4,5 stars

Vanaf 19,50 euro p.p.

Naked-sushi-cruise-amsterdam

Naked Sushi Cruise

Laat je verrassen!

Houd jij van exclusieve service? Stap aan boord van onze Sushi Cruise en je zal overdonderd zijn bij de heerlijke verse Sushi die geserveerd zal worden in een sexy and traditionele Japanse stijl!

Rating: 4,5 stars

Vanaf 78,- euro p.p.

Contact us